Improvement Scan

 

Improvement scan

1. Inzicht

Waar sta je als bedrijf qua reputatie

 

2. Erkenning

Bevestiging van ontwikkelpunten

3. Verbetering

direct toepasbaar tips om jouw reputatie zo snel mogelijk te verbeteren 

Dienstverlening als hoofdproduct

Niets zo vervelend als afgerekend worden op slechte dienstverlening of niet niet managen van je dienstverlening tijdens een crisis. Omdat jouw dienstverlening jouw hoofdproduct is wil je een stabiel bedrijf, minimale negatieve publiciteit, enthousiaste medewerkers en geen onnodige kosten en tijd. 

Waarom een Improvement Scan?

Klanten komen bij jouw terug omdat ze fan zijn van (de kwaliteit van) jouw dienstverlening. Jij wilt daarom snel weten wat je kan verbeteren. De impact van slechte recensies of mond tot mond reclame met betrekking is juist voor jou te groot. Het is pijnlijk als zichtbaar is voor klanten dat jouw bedrijf door een crisis of slechte recencies wordt gemanaged i.p.v. dat jij jouw bedrijf managed. Dus wil jij als eigenaar snel inzicht, verbeteren met resultaat zien. 

Makkelijker kan het niet

Een Improvement Scan geeft jou binnen 1 uur inzicht in wat je op korte termijn kan doen om die controle terug te pakken. The Improvement Company doet het voorwerk qua reputatie review, samen bespreken we dit op een moment dat voor jouw schikt. Daarna kan jij meteen aan de slag met de resultaten van ons gesprek.  

Hoe?

Boek een Improvement scan voor € 100,- (excl. BTW).Vul direct de Improvement Scan vragen in! Binnen 1 werkdag wordt de Skype call met je ingepland om samen met jou te kijken naar jouw bedrijf.