Improvement Traject

 

Improvement traject

1. Inzicht

Een totaal beeld: bedrijf, klant, medewerker, diensten, reputatie en leveranciers

 

2. Erkenning

Bevestiging van alle ontwikkelpunten

3. Verbetering

Direct toepasbaar plan passend bij jouw bedrijf(svisie) met inzicht in uitvoering en prioriteit

Improvement traject met mega impact

Weet als dienstverlener waar je nu staat. Ga voor een sterk bedrijf en een goede reputatie zodat je iedere klap kan op vangen. Hierdoor kan je iedere slechte review of crisis aan. Een Improvement traject helpt jou volgens een vaste methode om dit te realiseren.

Een compleet beeld van jouw bedrijf

 Tijdelijke oplossingen zorgen niet voor een stabiel bedrijf. Ongeacht of het een Corona crisis of een reputatie crisis is stabiliteit en groei komen pas als je een basis hebt die staat als een huis. The Improvement Company geeft volgens een vaste methode een totaal inzicht in jouw bedrijf. Met dit inzicht en een direct toepasbaar plan krijg je de handvatten om te zorgen dat jouw bedrijf onder alle omstandigheden alles aan kan en altijd van boze klanten weer fans maakt.

Het Improvement traject

Jij wil niet alleen weten wat er fout is als er een crisis is of als het beeld van jouw dienstverlening het 0 punt heeft bereikt. Jij wil weten op welke manier en met welke prioriteit jij dit kan voorkomen of snel op lost. Jij wil een sterk bedrijf (in crisistijden) met een goede reputatie. Jij wil een bedrijf dat ook kan blijven groeien als jouw bedrijf(sreputatie) in slecht weer verkeert.