Improvement Traject

Improvement traject met mega impact

Weet waar je nu staat. Bevestig wat beter kan. Een concrete aanpak gericht op verbeteren. Hoe manage je een crisis in welke vorm dan ook. Hoe zorg je voor de stabiliteit om iedere klap op te vangen. Kortom een Improvement traject met mega veel impact op jouw bedrijf en reviews.

Een compleet beeld van jouw bedrijf

 Tijdelijke oplossingen zorgen niet voor een stabiel bedrijf in crisis tijd. Ongeacht of het een Corona crisis of een reputatie crisis is. De situatie verandert pas als op alle vlakken de pijnpunten gevonden zijn, erkend worden en omgezet worden in actie. The Improvement Company geeft volgens een vaste methode een totaal inzicht in jouw bedrijf. Met een direct toepasbaar plan krijg je de handvatten om onder alle omstandigheden van boze klanten weer fans te maken.

Het improvement traject

Jij wil niet alleen weten wat er fout is als er een crisis is of dat jouw bedrijfsreputatie het 0 punt heeft bereikt. Jij wil weten op welke manier en met welke prioriteit jij dit het snelst op lost. Jij wil een stabiel bedrijf (in crisistijden) met een goede reputatie. Een bedrijf dat klaar is om weer te groeien als de crisis over is. Een bedrijf dat ook kan blijven groeien als jouw reputatie in slecht weer verkeert.

 

 

Ga aan de slag op basis van

1. Analyse

Een totaal inzicht geeft in klant, medewerker en bedrijf

2. Erkenning

Bevestiging van alle interne/externe ontwikkelpunten

3. Verbetering

Direct toepasbare verbeteringen die voor jouw bedrijf werken