Over...

The Improvement Company helpt ondernemers om inzicht te krijgen in hoe ze hun bedrijf nog sterker / stabieler kunnen maken om zo groei, kwaliteit en klant tevredenheid te kunnen garanderen.

Ieder bedrijf wil een crisis goed kunnen overleven. Of het nou een stortvloed aan slechte recensies is of een echte grote crisis zoals de Corona crisis. Om dit te bereiken is een vaste aanpak van belang waarin het bedrijf, klanten, medewerkers, dienstenverlening en leveranciers meegenomen worden.

Wat een externe partij zoals The Improvement Company kan doen is het inzicht en uiteindelijk handvatten geven die aansluiten bij jouw bedrijf. Jij als ondernemer maakt uiteindelijk de keuzes en bepaald het pad wat je gaat bewandelen samen met jouw team. 

Een bedrijf kan aan de buitenkant nog zo mooi lijken en je kunt nog zoveel beloven. Als je dienstverlening niet structureel dezelfde kwaliteit heeft val je door de mand. Men ziet dan dat er toch intern iets niet goed geregeld is. Dit is terug te zien is in de recensies van jouw bedrijf of tijdens een crisis. Dan moet je extern de klappen opvangen voor fouten die intern gemaakt zijn.

  • 5 sterren recensies zijn mooi. 1 sterren zijn een uitzondering. Die 2 en 3 sterren zijn de klanten die echt over hun recensie (tekst) hebben nagedacht.
  • Een bedrijf krijgt alleen de kans om een crisis te overleven als de basis op orde is.

In 2018 heb ik na meer dan 10 jaar een oud collega ontmoet. Ze gaf me feedback over hoe ze me ervaren heeft tijdens onze samenwerking. Haar feedback zegt veel over waar ik nu nog steeds voor wil staan.

“Jij was de enige binnen jouw vakgebied die niet als politie agent alleen maar vertelde wat er allemaal fout was en weer weg ging. Jij bent met mij gaan zitten om te kijken hoe we het konden veranderen. Jij keek naar hoe het wel kon en wat bij ons als team/afdeling en het bedrijf (onze klant) past”.

Deze hulp aan ondernemers en managers is alleen mogelijk via een vaste methode met focus op inzicht, erkenning en verbeteren. Een advies werkt alleen als het passend is bij het bedrijf wat geadviseerd wordt. Als het toepasbaar is, passend bij de prioriteiten van een bedrijf.

 

Diensten van The Improvement Company:

Quickscan Crisis Management

E-book “5 stappen als basis”

Improvement Scan

Improvement Traject

Wil je op de hoogte blijven van alles rond The Improvement Company? Volg The Improvement Company dan op Linkedin, Facebook, Instagram.